pangacara Antalya

Tujuanana urang téh pikeun membela hak sagala jinis jalma dina sakabéh sistem hukum, hak pikeun boga pas sareng masihan anjeun cara paling hukum, Hak nyokot precautions perlu beforehand ka leungit sarta hidayah ka pihak ogé nyadiakeun sangakan perlu.

whatsapp

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Pangacara Mehmet Dursun
Sadaya hak disimpen.

8: 00 - 18: 00

Jam Usaha urang Mon-Sap

Facebook

LinkedIn

neangan
menu
ahli hukum Antalya

Antalya pangacara, jeung enforcer of penegak hukum mangrupa. ahli hukum Antalya

Tujuanana urang téh pikeun membela hak sagala jinis jalma dina sakabéh sistem hukum, hak pikeun boga pas sareng masihan anjeun cara paling hukum, Hak nyokot precautions perlu beforehand ka leungit sarta hidayah ka pihak ogé nyadiakeun sangakan perlu.

ahli hukum kami Anjeun tiasa ngahubungan pikeun saran.

mata pelajaran di ahli hukum ahli urang anu salawasna sareng anjeun.

Antalya Pengacara teguh, penegak hukum, hukum komérsial, hukum téhnologi informasi, hukum kulawarga, hukum real estate jeung payables utamana légal dina sakabéh cabang hukum na oge ngakuan putusan pangadilan internasional ogé nyadiakeun layanan panarjamahan Vérsi légal dina palaksanaan na diobral tina poko real estate jeung asing. kantor kami anyar enggeus pernah narima pujian hébat dina dunya mata uang maya, mata uang maya jeung tambang séntral mata uang maya, redress nu grievances isu kasebut sarta ogé nawarkeun jasa konsultan patali investasi.

Turki na Antalya ogé Dursun Mehmet sakabeh dunya sakumaha advokasi gawang kami Kantor, sakuliah dunya nyandak precautions ulah leungitna hak klien kami, upami hak maranéhna geus wasted nyaéta pikeun ngabalikeun duit keur extent nu leungeun hukum.

Pangacara Mehmet Dursun - pangacara Antalya

Pangacara Mehmet Dursun

Mediator - Pengacara - dagang Jaksa
Jaksa Wayne Kadriye - Antalya

Jaksa Kadri ERSOY

pokrol
Pangacara Zeki Dursun

Pangacara Zeki Dursun

pokrol
Bilal disguised Akuntan
Bilal disguised m.müşav
konsultan finansial
Samet Astuti Muhtar

Samet Astuti Muhtar

Terang. jeung Software konsultan
Durmus Alagöz

Durmus Alagöz

Pencét jeung Hubungan Public
Akuntan Daud DURSUN

Anjeunna boga méter. Davut Dursun

GM & Investment konsultan
Amal keur adduct

Amal keur adduct

Asisten eksekutif
baja album

Albina baja

konsultan
konsultan pariwisata

ATAG urang Turan

konsultan pariwisata
konsultan Kaséhatan

ecz.çağla gürlek nu

konsultan Kaséhatan
darat xnumxb

Urang ngawula pangacara urang husus di real estate jeung Hukum Kehutanan.

real estate jeung utamana di nagara urang pisan 2B ngandung leuwih sengketa hukum ngeunaan anu geus dijieun studi akademik sarta aspire pikeun ngajawab sagala masalah sareng buku Pangacara urang ...

Bitcoin Pengacara

Bitcoin, Blockcha jeung komputasi jeung urang ngajaga hak-hak légal anjeun salaku sakabeh perdata sarta pidana ngeunaan sagala currencies maya.

Urang ngadegkeun organisasi non-wewenang heula, Paguyuban Virtual Mata Artos ngajaga hak-hak anjeun jeung ahli hukum ahli sarta konsultan di Turki.

teguh hukum internasional

Ahli hukum Antalya / Turki ku asing, urang ngajaga hak warga kami di hukum internasional.

Turki di pangadilan di hareup panon urang jeung lembaga asing urang, bari urang membela hak warga jeung bangsa urang dina otoritas ti Pangadilan.

Hukum teguh Turki

20 taun pangalaman dina sakabéh instansi digambarkeun di sisi Anjeun

kantor urang, penegak hukum, hukum komérsial, hukum téhnologi informasi, hukum kulawarga, hukum real estate jeung payables utamana légal dina sakabéh cabang hukum na oge ngakuan putusan pangadilan internasional ogé nyadiakeun layanan panarjamahan Vérsi légal dina palaksanaan na diobral tina poko real estate jeung asing. kantor kami anyar enggeus pernah narima pujian hébat dina dunya mata uang maya, mata uang maya jeung tambang séntral mata uang maya, redress nu grievances isu kasebut sarta ogé nawarkeun jasa konsultan patali investasi. Turki na Antalya ogé Dursun Mehmet sakabeh dunya sakumaha advokasi gawang kami Kantor, sakuliah dunya nyandak precautions ulah leungitna hak klien kami, upami hak maranéhna geus wasted nyaéta pikeun ngabalikeun duit keur extent nu leungeun hukum.

pokrol

kaahlian kalayan Hasil suksés.

Sarerea bisa jadi suksés di sakabeh wewengkon, tapi lamun boga sababaraha wewengkon para ahli husus jeung kasuksésan bisnis di dinya sareng anjeun lamun ninggalkeun eta para ahli.

ahli hukum urang anu raket handap sagala kamajuan nu pangahirna.

pangacara Antalya

ahli hukum kami déskripsi informatif

ngaliwatan tulisan terus pencét visual jeung média dipigawé hiji wawancara ekslusif kalawan.

teguh hukum internasional di turki
kagiatan ahli hukum patali Isu Ayeuna urang

Pangacara Mehmet Dursun

Inpo ayeuna bisa kapanggih dina widang hukum sarta artikel urang sakabéh.

Anjeun tiasa ningali urang ngarobah pendekatan kana hukum jeung nurutkeun isu hal-hukum ayeuna. Urang nerapkeun sengketa hukum patepungan urang dina widang hukum Kuring keur ditilik ku jalan nyukcruk kamajuan jasa paling éféktif jeung panerapan anyar di satengahing jalan bari hukum.

"Ulah ragu nanya kami ngeunaan sagalana dina widang hukum."

ahli hukum Antalya

komunikasi

Layanan advokasi jeung Gaya ngagawekeun

ahli hukum urang jeung tim kami dina sagala widang kaahlian anu salawasna sadia pikeun ngalakukeun sagala pakasaban dipikabutuh pikeun anjeun UnUzdAdIrlAr.

pokrol

Ngagambarkeun dina dédéngéan

ahli hukum kami ngagambarkeun anjeun sadayana pangadilan tur lembaga salaku proxy pikeun hak Anjeun.

parusahaan konsultan pangacara

Consultancy Company

Hak perusahaan sakuliah dunya sarta hususna kabeh jasa piwuruk nu diperlukeun keur disadiakeun ku avukatlarımız ngajaga nagara urang.

ahli hukum individu

Konseling individu

sagala nasehat perlu ngajaga hak-hak anjeun pribadi, hak pribadi, hak milik, jsb ku ayana urang, ahli hukum urang jeung staf di sagala urusan anu patali disadiakeun sakuliah dunya utamana di Turki.

piwuruk perusahaan

Individu jeung tarumanagara Layanan Umum

Kabéh otoritas nasional jeung internasional ngeunaan aplikasi, ngagambarkeun, panyalindungan, dagang, investasi, ahli hukum kami on isu nu patali jeung safeguard sisi anjeun dina rasa légal jeung nyandak sakabeh ukuran perlu mastikeun anjeun teu sono leungitna hak.

pers urang

pangacara Mediators

Mediator Pengacara Mehmet Dursun

New York Times News Pikiran Rakyat

Wawancara Ngeunaan The New mediasi System

Baca Wawancara teh
pangacara Mediators

Mediator Pengacara Mehmet Dursun

Tengah Pikiran Rakyat headline

Wawancara Ngeunaan komérsial mediasi System

Baca Wawancara teh
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu