pangacara Antalya

Tujuanana urang téh pikeun membela hak sagala jinis jalma dina sakabéh sistem hukum, hak pikeun boga pas sareng masihan anjeun cara paling hukum, Hak nyokot precautions perlu beforehand ka leungit sarta hidayah ka pihak ogé nyadiakeun sangakan perlu.

whatsapp

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Pangacara Mehmet Dursun
Sadaya hak disimpen.

8: 00 - 18: 00

Jam Usaha urang Mon-Sap

Facebook

LinkedIn

neangan
menu
ahli hukum Antalya

Antalya pangacara, jeung enforcer of penegak hukum mangrupa. ahli hukum Antalya

Mehmet Dursun advokasi sarta mediasi Biro - Antalya

Tujuanana urang téh pikeun membela hak sagala jinis jalma dina sakabéh sistem hukum, hak pikeun boga pas sareng masihan anjeun cara paling hukum, Hak nyokot precautions perlu beforehand ka leungit sarta hidayah ka pihak ogé nyadiakeun sangakan perlu.

Anjeun tiasa ngahubungan ahli hukum urang keur nasihat.

mata pelajaran di ahli hukum ahli urang anu salawasna sareng anjeun.

ahli hukum kami spesialis nutup ka anjeun sakumaha telepon a, keur Kontak + 90 850 303 42 42 - Antalya

Pangacara Mehmet Dursun - pangacara Antalya

Pangacara Mehmet Dursun

Dagang Jaksa-mediator-Spesialis Blockcha
Jaksa Wayne Kadriye - Antalya

Jaksa Kadri ERSOY

pokrol
Pangacara Zeki Dursun

Pangacara Zeki Dursun

pokrol
Bilal disguised Akuntan

Bilal disguised m.müşav

konsultan finansial
Samet Astuti Muhtar

Samet Astuti Muhtar

Terang. jeung Software konsultan
Durmus Alagöz

Durmus Alagöz

Pencét jeung Hubungan Public
Akuntan Daud DURSUN

Anjeunna boga méter. Davut Dursun

GM & Investment konsultan
Amal keur adduct

Amal keur adduct

Asisten eksekutif
konsultan pariwisata

ATAG urang Turan

konsultan pariwisata
konsultan Kaséhatan

ecz.çağla gürlek nu

konsultan Kaséhatan
darat xnumxb

Urang ngawula pangacara urang husus di real estate jeung Hukum Kehutanan.

real estate jeung utamana di nagara urang pisan 2B ngandung leuwih sengketa hukum ngeunaan anu geus dijieun studi akademik sarta aspire pikeun ngajawab sagala masalah sareng buku Pangacara urang ...

Bitcoin Pengacara

Bitcoin, Blockcha jeung komputasi jeung urang ngajaga hak-hak légal anjeun salaku sakabeh perdata sarta pidana ngeunaan sagala currencies maya.

Urang ngadegkeun organisasi non-wewenang heula, Paguyuban Virtual Mata Artos ngajaga hak-hak anjeun jeung ahli hukum ahli sarta konsultan di Turki.

teguh hukum internasional

Di nagara urang, urang asing, urang ngajaga hak warga kami di hukum internasional.

Turki di pangadilan di hareup panon urang jeung lembaga asing urang, bari urang membela hak warga jeung bangsa urang dina otoritas ti Pangadilan.

Hukum teguh Turki

20 taun pangalaman dina sakabéh instansi digambarkeun di sisi Anjeun

Kami salawasna di layanan Anjeun ngajaga hak-hak anjeun dina sagala widang ahli hukum urang jeung kalawan tim ahli urang dina ...

pokrol

kaahlian kalayan Hasil suksés.

Everybody Éta ahli dina widang bisa jadi suksés, tapi lamun boga sababaraha ahli dina unggal widang.

ahli hukum urang anu raket handap sagala kamajuan nu pangahirna.

pangacara Antalya

ahli hukum kami déskripsi informatif

ngaliwatan tulisan terus pencét visual jeung média dipigawé hiji wawancara ekslusif kalawan.

teguh hukum internasional di turki
kagiatan ahli hukum patali Isu Ayeuna urang

Pangacara Mehmet Dursun

Inpo umum dina ayeuna urang na bisa ngahubungi artikel dina widang hukum.

Anjeun tiasa ningali pendekatan kami ngarobah kana subjek nurutkeun hukum na fiqih ayeuna.

komunikasi

Layanan advokasi sarta Style ngagawekeun

ahli hukum urang jeung tim kami dina sagala widang kaahlian anu salawasna sadia pikeun ngalakukeun sagala pakasaban dipikabutuh pikeun anjeun UnUzdAdIrlAr.

pokrol

Ngagambarkeun dina dédéngéan

ahli hukum kami ngagambarkeun anjeun sadayana pangadilan tur lembaga salaku proxy pikeun hak Anjeun.

parusahaan konsultan pangacara

Consultancy Company

Hak perusahaan sakuliah dunya sarta hususna kabeh jasa piwuruk nu diperlukeun keur disadiakeun ku avukatlarımız ngajaga nagara urang.

ahli hukum individu

Konseling individu

sagala nasehat perlu ngajaga hak-hak anjeun pribadi, hak pribadi, hak milik, jsb ku ayana urang, ahli hukum urang jeung staf di sagala urusan anu patali disadiakeun sakuliah dunya utamana di Turki.

piwuruk perusahaan

Individu jeung tarumanagara Layanan Umum

Kabéh otoritas nasional jeung internasional ngeunaan aplikasi, ngagambarkeun, panyalindungan, dagang, investasi, ahli hukum kami on isu nu patali jeung safeguard sisi anjeun dina rasa légal jeung nyandak sakabeh ukuran perlu mastikeun anjeun teu sono leungitna hak.

Pencét Kaluaran

pangacara Mediators

Mediator Pengacara Mehmet Dursun

New York Times News Pikiran Rakyat

Wawancara Ngeunaan The New mediasi System

Baca Wawancara teh
pangacara Mediators

Mediator Pengacara Mehmet Dursun

Tengah Pikiran Rakyat headline

Wawancara Ngeunaan komérsial mediasi System

Baca Wawancara teh

Anjeun salawasna bisa meunang di kabaran ku kami.

5 / 5 (Harita 13)
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu